jueves, 13 de septiembre de 2012

JA SOC AQUÍ!!!-YA ESTOY AQUÍ!!!!

Hola Noies, com esteu????
Com us han anat les vacances??? Espero que hagueu carregat força les piles com jo, que bona falta em feia.
Ufffffff quan temps sense publicar oi??? Gairabé 2 mesos. No tinc perdó. Les culpables...les vacances. Cada any em passa igual. No vull tancar el blog per vacances perquè crec que durant l`estiu faré moltes labors i les publicaré puntualment, però ja veieu que no és així. Faig ben poques labors i a sobre no he publicat res del que ja tenia fet. I aixó que voluntat no m`ha faltat ja que em vaig emportar un USB amb les fotos de tots els treballs que ja tenia acabats per anar-los publicant des de l`ordinador del meu fill, però res de res, que la platja, la piscina, la lectura, les passejades, la meva familia i els meus amics fan que m`oblidi de l`agulla. Però ja va  bé, així desconectem una mica, l`hivern és molt llarg i ja tindrem temps de tancar-nos a casa a cosir.
Bé aniré al grà. Avuí us vull enseñar totes les samarretes que vaig fer abans de marxar de vacances. Hi ha de tot, unes més mones i d`altres menys, però el que és més important és que me he divertit molt fent-les i que aquest estiu a la platja amb uns shorts, m`han anat genial
Ara ja he agafat de nou el ritme i us prometo ensenyar-vos tot el que tinc fet fins ara, que no és poc. 
Petonets a totes i sigueu molt felices

Hola Chicas, ¿como estais???
¿Como os han ido las vacaciones? Espero que hayais venido con las pilas cargaditas como yo, que falta me hacía.
Uffff, cuanto tiempo sin publicar verdad??? Casi dos meses. No tengo perdón. Las culpables?...las vacaciones. 
Cada año me pasa igual. No quiero cerrar el blog por vacaciones porque creo que en verano voy a hacer muchas labores y las publicaré todas puntualmente, pero ya veis, no es así. Hago poquitas labores y encima no he publicado nada de lo que tenía hecho. Y eso que me llevé un USB con las fotos de todos mis trabajos terminados para poderlos publicar, pero nada, que la playa, la piscina, la lectura, los paseos la familia y los amigos hacen que me olvide de la aguja. Pero ya va bien, así desconectamos un poquito que el invierno es muy largo y ya tendremos tiempo de encerrarnos en casa a coser.
Voy a ir al grano. Hoy os quiero enseñar todas las camisetas que hice antes de marcharme de vacaciones. Hay de todo, unas más monas y otras menos, pero lo importante es que me he divertido mucho haciéndolas y este verano, en la playa con unos shorts me han ido genial.
Ahora ya he cogido el ritmo y os prometo iros enseñando todo lo que tengo hecho hasta ahora, que no es poco.
Besitos a todas y sed muy felices

 Amb ulleres /Con gafas

Dos vestidets/ Dos vestiditos



 Amb una xancleta blava/ Con una xancla azul

 I una xancleta vermella (aquesta va ser per la meva germana)
Y con una chancla azul (esta fue para mi hermana)
 Uns cors /unos corazones
I la sunbonet que no podia faltar/  Y la Sunbonet que no podia faltar.

15 comentarios:

  1. Son preciosas!!!!! el descansar viene muy bien, los paseos, la playa......
    muchos besos

    ResponderEliminar
  2. son todas muy bonitas!!! te habrás tirado todo el veranito vestida muy personalizada, es verdad que en vacaciones esto de los blogs está más parado, pero ya empieza a volver a la normalidad....
    besos!

    ResponderEliminar
  3. son estupendas todas, pero las que más me gustan son las de las chanclas porque me recuerdan el verano!

    ResponderEliminar
  4. Bentornada!!! Ja tens raó que a l'hivern tindrem temps de tancar-nos a casa amb el fred. M'agrada molt la de les ulleres, la trobo molt divertida!

    ResponderEliminar
  5. son todas muy bonitas como habrás visto en mi blog a mi también me ha dado este verano por las camisetas un saludo maxi

    ResponderEliminar
  6. Oh!!!!! quina cucada, son totes preciosas, no sabría quina triar. Que bé que tornis a estar entre nosaltres, et trobavem a faltar. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  7. Hola Sonia, pues bueno vacaciones son vacaciones y te las tomaste muy en serio y me parece genial, así que tranqui tranqui (como dice mi hija). Por lo visto el verano estuvo con una moda muy chic, me encantaron las camisetas, se ven geniales y que más que para disfrutarlas.

    Bienvenida y a ver que nos sigues mostrando.

    Gracias por tus lindas palabras.

    Ale
    Costa Rica

    ResponderEliminar
  8. Jo crec que la calor es la culpable de que durant l'estiu estiguem una mica aturades , a mi em passa el mateix , les semerretes m'agraden molt cada una amb el seu estil i molt boniques totes , tens uns treballs preciosos em faig seguidora teva

    Una abraçada , Anna

    ResponderEliminar
  9. Holaaaaaa!! molt benvinguda Sonia, quina monada les samarretes, totes m'agraden pero la de les ulleres, genial, molts petonets, Reyes.

    ResponderEliminar
  10. Que bonitas Sonia! Que casualidad, mi primera entrada tras el verano también estubo dedicada alas camisetas, en mi caso para mi hija.
    Són todas preciosas!
    Un besote.

    ResponderEliminar
  11. A este paso te nos vas a convertir en diseñadora de moda, Sonia ^^
    Preciosas y muy divertidas!
    Un besote!

    ResponderEliminar
  12. Hola amiga, me alegro leerte de nuevo, por fin se van estabilizando los días, verdad?, bueno yo la semana que viene empiezo de pintura en casa, espero terminar prontito y dejarlo todo limpito, para cuando llegue Octubre y dedicarme a mis labores.
    Bueno a lo que te interesa, jajajaja; pero chiquilla estás hecha un hacha con esto del patchwork!!!, son todas preciosas, me quedaría una para cada ocasión, ahora me tocará a mí, es una de mis asignaturas pendientes. BESOTES

    ResponderEliminar
  13. Uyyy cuántes samarretes, totes molt boniques! Jo que et preguntava a l'altra entrada com t'havíen anat les vacances...ja veig que molt bé, és veritat que cal desconectar de tant en tant.
    Petons.

    ResponderEliminar
  14. Benvinguda de nou per aquí, i m'alegro que hagis carregat piles, que es el més important!!
    Les samarretes em semblen totes maquissimes enhorabona pel resultat, petons

    ResponderEliminar
  15. Nena, quina profusió, a quina més maca...

    Llegeixo que l'estiu ha anat molt bé, me'n alegro molt flor!

    Ens veiem dissabte!

    Petons,

    Anna

    ResponderEliminar