sábado, 15 de septiembre de 2012

UNS COIXINS PER LA LAURA - UNOS COJINES PARA LAURA

Hola Noies, com esteu???? Com aproba el cap de setmana????
Avuí us vull ensenyar uns quadres de punt de creu que he convertit en  coixins per la meva germana Laura. La qüestió és que a ella li encantaven aquests vestidets de Verbaco, però com que no tenia molt clar a on penjar-los, els vaig tenir guardats una temporada. 
Un día em va fer el comentari que aquells vetidets tan monos que había fet podrien quedar moníssims com a coixins a sobre del seu llit. I ja em veïeu a mí, vaig començar a remenar les meves teles a veure quina li podia encaixar millor a cada vestit  i que alhora entonés amb la seva habitació, em vaig posar a tallar, i apa, cap a la màquina a cosir les fundes de coixí per la meva germana. No m`agrada que les labors es quedin a dins d`un calaix, preferixo mil vegades regalar-les a algú que ho aprecia, i tant la meva germana com el meu cunyat valoran moltíssim les meves labors.
Li van encantar i tinc que reconèixer que li queden fantàstics sobre el llit.
No sé si us enrecordareu però eren 3 vestits, falta el blau, però com que era el que menys pes li feia, me l`he quedat per a mí. Ja veurè que faig amb ell.
Petons a totes i bon cap de setmana!!!


Hola chicas, como estais???? ¿Como va el fin de semana??
Hoy os quiero enseñar unos cuadros de punto de cruz que he convertido en cojines para mi hermana Laura.
La cuestión es que a ella le encantaban estos vestiditos de Verbaco pero como no tenía muy claro donde colgarlos los tuve guardados una temporada. 
Un día me hizo el comentario que aquellos vestiditos tan monos que había hecho podrían quedar monísimos como cojines encima de su cama.
Así que ya me veis a mí, empecé a rebuscar entre mis telitas a ver cuales encajaban más con cada vestido y con su habitación , me puse a cortar, y directa a la máquina de coser para hacer las fundas de cojín para mi hermana. No me gusta nada que las labores terminadas queden dentro de un cajón, prefiero mil veces regalarlas a alguién que lo sabe apreciar, y tanto mi hermana como mi cuñado valoran muchísimo mis labores. 
Le encantaron  y tengo que reconocer que le quedan fantásticos sobre la cama.
No sé si  os acordareis, pero eran 3 vestidos, falta el azul, pero como sé que es el que menos le gustaba me lo he quedado para mí. Ya veré lo que hago con él.
Besitos y feliz fin de semana!!!!

12 comentarios:

  1. Hola! T'han quedat fantàstics els coixins...que bé que valorin el treball que fas, es molt gratificant.
    Com ha anat l'estiu?
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Preciosos, una idea genial y original....como.se iban a quedar guardados en un cajon!!! Besos

    ResponderEliminar
  3. Te han quedado bien bonitos y lucen estupendamente en los cojines!!!

    ResponderEliminar
  4. Han quedat fantàstics, son realment bonics. Que bé que a la fí s'utilitzin, es una pena que estiguin dessats. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  5. Hola, me encanto como te quedaron esos almohadones.
    Obvio que a tu hermana Laura le van a encantar.B esos desde Uruguay Paty.

    ResponderEliminar
  6. Realment preciosos que n'es d'afortunada la teva germana, petons

    ResponderEliminar
  7. Hola nena, cuanto tiempo! me gusta la utilidad que has dado a los vestiditos, y si encima tu hermana lo valora y lo disfruta pues todavía mejor!
    Y si te haces otro cojín para ti con el azul?
    Besosss

    ResponderEliminar
  8. T'han quedat uns coixins ben macos, Sonia! Estem tan acostumades a emmarcar els brodats que de vegades ens costa de veure que també en podem fer altres coses.
    Petons.

    ResponderEliminar
  9. Que bien han quedado!! Me encanta la idea y seguro que tu hermana también estará encantada...
    Besicos

    ResponderEliminar
  10. Hola Sonia!! la Laura deu esta molt contenta, perque t'an quedat de cine els coixins, m'agraden moltisim, es una molt bona idea per aprofitar algunes labors que no hem enmarcat, que tinguis molt bona setmana, petons, Reyes.

    ResponderEliminar
  11. Buenísima idea Sonia, me encantan, que bien me viene haber visto esto porque me he apuntado para uno parecido de cara al año que viene pero no sabía qué hacer con él una vez terminado, también son vestidos y no quería el típico cuadro, creo que te copiaré la idea y haré cojines también.

    ResponderEliminar